Uudistava Retinolikuorinta kasvoille

Uudistava Retinolikuorinta kasvoille

Exuviance Radiance Peel on tehokas retinolipohjainen kuorinta. Kuorinta sopii kaikille uusiutumisen tarpeessa oleville ihotyypeille. Hoitoa ei suositella raskauden ja imetyksen aikana.

Uudistava Retinolikuorinta

Retinoli on yksi A-vitamiinin muoto. Se kuorii ja stimuloi uusien ihosolujen tuotantoa. Se parantaa ihon rakennetta, häivyttää ryppyjä ja tasoittaa ihonsävyä. Retinoli sopii erinomaisesti myös akneen taipuvaiselle tai rasvaiselle iholle.

Tämän tehokkaan hoidon avulla voidaan vaikuttaa monenlaisiin iho-ongelmiin, kuten juonteisiin ja ryppyihin, epätasaiseen pigmentaatioon ja heikentyneeseen jäntevyyteen. Kuorinta vähentää aknearpien näkymistä ja tulehduksen jälkeistä hyperpigmentaatiota.

Kuorinta levitetään iholle hoitolassa ja pestään pois kotona kosmetologin ohjeiden mukaan. Ihon hilseily näkyy normaalisti noin 2-4 päivää kuorinnan jälkeen ja voi kestää noin 2-5 päivää. Hilseilyn voimakkuus voi vaihdella eri henkilöillä. Joillain iho ei hilseile lainkaan, mutta hoidolla on silti sama tehokas vaikutus. Viikon jälkeen iho hehkuu jäntevämpänä ja sileämpänä. Ihon palautumisen optimoimiseksi käytetään Exuviancen PHA :ta sisältämiä tuotteita viikon ajan hoidon jälkeen. Sen jälkeen voi palata noudattamaan omaa ihonhoitorutiniaan. Hoito suositellaan tehtäväksi 4-6 viikon välein. Exuviance hoidot/sarjahoidot suunnitellaan aina yhdessä.

Hoidon jälkeen vältettävä asioita:

  • urheilu kuorinta-aineen ollessa vielä iholla
  • sauna, kylpemistä 48 tuntia hoidon jälkeen
  • altistuminen UV-säteilylle kuorinta-aineen ollessa vielä iholla
  • hilseilevän ihon raapiminen, kynsiminen ja nyppiminen
  • ihokarvojen vahaus, ajaminen ja muu poistaminen kasvoilta viikon ajan
  • A-vitamiinia, AHA-ja muita kuorivat tuotteita vältettävä kasvoilla viikon ajan

Retinolista löytyy Wikipediasta tietoa englanniksi ja ruotsiksi.

Tammikuun 2022 tarjouksena löydät kaksi Exuviance Retinolikuorintaa. Tervetuloa hoitoon.

Jaa

Scroll to Top