Tuotevalikoima

Exuviance

Exuviance Professional on edistyksellinen ihonhoitosarja. Sen perustajat, tohtorit Eugen Van Scott sekä Yu ovat patentoineet AHA- eli alfahydroksihappoteknologian, joka on yksi suurimmista ihonhonhoidon innovaatioista. Nämä tohtorit ovat saaneet Dermatology Foundationin myöntämän Discovery Honorary Award -palkinnon tutkimustyöstään. Se on yksi maailman arvostetuimmista ihotutkimusalan palkinnoista.

Exuviance on tarkoitettu kaikille, jotka arvostavat lääketieteellisesti kehitetyn ihonhoitojärjestelmän tuomia hyötyjä. Tuotteet ja hoidot on kehitetty edistämään ihon luonnollista kuoriutumisprosessia ja parantamaan ihon luonnollista toimintaa. Kuorinta ja ihosolujen uudistumisen stimulointi poistavat kuolleita ihosoluja, jotka tukkivat huokosia ja tekevät ihosta elottoman ja harmaan näköisen. Tilalle tulee uusia soluja, jotka saavat ihon hehkumaan. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho.

DMK

DMK-ihonhoitokonsepti, joka uudistaa ihosi ja muuttaa elämäsi!

DMK vaikuttaa pintaa syvemmälle ja pureutuu iho-ongelmien syyhyn, ei vain pelkkään oireeseen. DMK-hoidot ja tuotteet toimivat yhteistyössä ihon omien toimintojen ja sen rakenteiden kanssa. Ihosta tulee vahva, vastustuskykyinen ja onnellinen. 

DMK:n kulmakivi on REMOVE, REBUILD, PROTECT, MAINTAIN -konsepti, joka säätelee ihon toimintaa ja parantaa sen optimaaliselle tasolle. Tämä konsepti saa ihon toimimaan jälleen nuoren ja terveen ihon tavoin.

DMK-ENTSYYMITERAPIA 

Koe entsyymien voima! Ainutlaatuinen DMK-entsyymiterapia Signature Treatment, soveltuu kaikenlaisille ihoille ja kaikkiin iho-oireisiin. Entsyymiterapia parantaa ihon toimintaa aktivoimalla ihon omat entsyymit. Tämän vuoksi saavutetaan pitkäaikaisia ja hämmästyttävän hyviä tuloksia. DMK-kotihoitotuotteiden käyttö on välttämätöntä haluttujen tulosten saavuttamiseksi. Kaunis, terve ja onnellinen iho ei synny yhdessä yössä, mutta sitoutuminen palkitaan.

Alexandria

Alexandria

Sokerointi

Sokerointi on tehokas ja hellävarainen karvanpoistomenetelmä, joka samalla puhdistaa sekä kuorii ihon silkinpehmeäksi.

Sokeroinnilla saadaan poistettua iholta kuollut ihosolukko ja ihosta tulee nuoremman ja terveemmän näköinen. Sokerointi on paljon enemmän kuin karvanpoisto. Se on monille myös kuukausittainen ihonpuhdistus, jossa poistetaan vaatteista ihoon tarttuneet väriaineet ja kemikaalit. Sokeroinnin    jälkeen ihoa on helppo hoitaa kotona.  Voiteet imeytyvät nopeasti ja niitä on mukavampi levitellä karvattomalle iholle.

Sokeritahna on tehty 100%luonnollisista ainesosista, eikä sen kehittelyssä ole käytetty eläinkokeita.

Varaa aikasi hoitoon

Voit helposti varata ajan soittamalla tai lähettämällä viestiä.

Tervetuloa.

Scroll to Top